Sandra Uhrdin

4 veckor efter förlossning!

Idag är det 4 veckor efter förlossning och det har gått i en rusande fart fast ändå inte. Det känns som att det var väldigt länge sen jag var höggravid påväg till förlossningen!

Äntligen börjar jag känna igen min kropp, jag orkar mer och har tagit tag i promenaderna och går varje vardag om det inte regnar ? så idag är det inte ett moln och jag tänkte försöka mig på en liten längre runda i detta härliga väder. Tänkte gå runt sjön som är 7 km ca, så det blir väl en amningspausboch vila också.

? inga mer bindor, äntligen!

? inget som skaver och gör ont längre ??

? sötsuget är dock lite värre hehe

? det känns att det är en del hormoner i kroppen, tålamodet får jag jobba med dagligen när det gäller Leon ? han vill förstås ha liiiite mer uppmärksamhet och det försöker jag ge honom men ibland är vi inte riktigt sams?

? vågen står nu på 68.3kg så det är wow 1.3kg minus på en vecka! Äntligen börjar vätska försvinna kanske har promenaderna hjälpt för några mil har det blivit.

Man kan luras en del på formen beroende på hur och när man tar bilder ? här är innan frukost och byxorna uppdragna..

Här är efter frukost med byxorna neddragna ? idag som alla andra dagar åt jag fullkornsgröt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melisa

    Hej,super fin!! Har su testat korsett? Jag hade det efter min förra förlossning första veckorna och det hjälpte mot både smärta i rygg och att hålla in/ hjälpa magen att återgå till sitt ursprung. Jag har även denna gång inhandlat en och kommer att använda den. Dock vet jag inte alls hur det hade blivit om jag inte använt korsett:) men jag väljer hellre att ha en:) Kram

stats