Sandra Uhrdin

Sömnbrist….

Borta bra men hemma bäst som man säger. Fy i helvette vad vi sov dåligt inatt ? Leon vaknade och ville inte sova i sin säng så vi 4 sov i dubbelsängen och jag vill ha mycket utrymme när jag sover vilket jag inte fick. Han hade ramlat ur sängen men gjorde inte illa sig som tur är.

Hur många timmar sover ni per natt? Får jag lägga ihop 5h sömn på en natt så är det en bra natt. Med Leon så ammade jag i sömnen typ och jag kan inte det med Milo då han varit så täppt i näsan så han låter som en gris även om man gjort rent med koksalt..?

Leon fick köpa en klubba..

Milo har sovit så gott i vagnen från Britax ? det är en Britax go big som vi har ett samarbete med, och vi älskar den!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CricketxD

    Min lilla tös är snart 4 månader och jag ammar också. Men oftast får sover vi båda två hela natten. Bukar gå och lägga oss mellan 21-22 för natten och ibland sover hon ända till 7.30 ca. Och ibland vaknar hon vid 5 tiden av sambons alarm. Men då äter hon bara lite snabbt och sen somnar vi om en stund till. Men vissa nätter kan hon vakna flera gånger och vilja äta. Men peppar, peppar ta i trä så händer inte det allt för ofta. Åh vilken härlig jacka Leon har på bilden! ?

  2. carolinamikaela

    Jag är gravid och sover väldigt dåligt, vaknar heela tiden och drömmer konstigt, men sover lite längre på morgonen (har ingen bebis ännu som håller mig vaken). Blir väl kanske 7 h om man lägger ihop ?

stats