Sandra Uhrdin

14 juni vs idag ❤️

Dag har ju hänt en del med livet och kroppen sen juni.. vi har fått en till människa att älska och en ny familjemedlem som ni vet.
Min kropp står nu på samma vikt men är såklart inte riktigt som innan. Fortfarande mycket lös hud som nog inte kommer gå tillbaka, sånt som man får räkna med när det växer en människa i magen. Hur fantastiskt är inte det?! ? det känns även som att låren har fått en del gropar och apelsinhud som är kvar, de tänkte jag ta tag i om någon månad eller två, lite löpning i vårsolen brukar göra susen! Mitt fett sätter sig alltid på lår och rumpa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    vet inte men det känns så illa att driva stor blogg och insta och vara så fokuserad kring vikt. speciellt efter en graviditet. att det är ”duktigt” att gå ner fort. det är det minsta mammor behöver-känna sig fula och bli hetsade att gå ber i vikt. Läsa om viktminskningstövlingar osv. Är väldigt mån om att inte trampa dig på tårna här men har sett detta kring vikt ett bra tag nu.. förstår om det ligger annat bakom viiktfixeringen som du inte behöver nämna men då vet du också kanske hur lätt kvinnor också triggas av att ständigt bli matade av att just sådana inlägg.hoppas du tar detta på rätt sätt. ❤️

  2. Hanne

    Takk for at du skriver en så fin blogg! Håper jeg kan se slik ut når jeg har fått! ? Du har ingen rabattkoder hos glammom å komme med til oss?

stats