Sandra Uhrdin

8 veckor efter förlossning!

8 veckor gammal blir Milo idag! Grattis min lilla älskling!

Han är världens bästa ?

? Jag är mer än redo för träning men är ändå feg. Min syster skrämmer mig om framfall men jag skulle vilja börja jogga lätt nu innan snön kommer. Hur har ni gjort?

? Börjar bli så less på stora bröst, vill passa i kläder. Kan de inte bara va normala när man ammar?

? Jag har på min ring nu men får märken av den vilket aldrig hände innan graviditeten. Är det fett på fingrarna som vägrar försvinna?

? Vågen står nu på 65.4 kg.. har inte tagit några mått tänkte göra det nästa vecka tror inte de hänt så mycket. Har gått ner 600g sen förra veckan. Har knappt gått några promenader så jag är glad att vågen ändå visar minus ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kejtis

    Det tar ca 6 mån för bäckenbotten att återhämta sig efter graviditet och förlossning så jag rekommenderar alltid de mammor som kommer och tränar hos mig att avvakta med att just jogga/springa. Däremot kan man styrketräna, yoga och gå promenader. Knipträning och övningar för djupa magen kan jobbas på daglig basis och styrkeövningar ett par gånger i veckan (om man har tid och lust till det såklart). Jag fick mitt första barn för sju veckor sedan och började köra lite övningar för rörligheten i rygg+axlar samt lätta styrkeövningar med gummiband och kroppsvikt en vecka efter förlossningen ?

  2. theresetillander

    Vid 4 veckor började jag köra promenader och fokuserade på de inre magmusklerna och vid 8 veckor kände jag mycket starkare i magen och jag kunde känna muskler istället för en degklump?så då började jag jogga varvat med gå. Men du får nog känna efter hur din kropp känns. För när jsg började springa kändes det konstigt i bäckenbotten så tog en paus men nu vid 3 månader könns det som vanligt ??

  3. MammatillHarry

    Jag joggade lätt efter min efterkontroll som var 8 veckor efter förlossningen. Blev bara 1,7 km men kände att jag behövde testa. Sen har jag gjort det som känns rätt. När sonen var 11 veckor tränade jag yoga en gång i veckan, ett lätt styrkepass och löpning en gång i veckan. Sen promenader. Gör det som känns bäst för din kropp ?

stats