Sandra Uhrdin

Är 4,5 timmar sömn lagom för en gravid?

Leon badade idag medans jag duschade och tvättade håret och jag såg att han började få lagom med vatten så jag avbröt honom i hans lek och bad honom stänga av vattnet, och han gjorde det!! Jag blev alldeles paff och stolt, han har aldrig stängt av eller på vattnet förr och ändå visste han hur han skulle göra och gjorde det. Fick verkligen ett wakeupcall att han har blivit så stor så där stod jag i duschen och bara grät.. vet inte om det är alla gravid hormoner eller om det är för att jag är så fysiskt trött som jag bröt ihop?
Jag sov 4,5 till 5 timmar inatt, vet inte exakt när jag somnade men nån stans där och jag känner mig totalt slut. Jag måste få 6-7 timmar helst mer annars funkar inte jag nu när jag är gravid. Vet inte om det är normalt att köra med nerdragen bilruta i -4 grader 23:40 för att jag inte ska köra av vägen? Är det ett varningstecken att man ska lyssna på sin kropp? Eller som min sambo tycker, skärpa till sig och inte vara så gnällig för att livet inte är en dans på rosor?
Det kanske är som allra viktigast att lyssna på sin kropp när man är gravid och kanske gå ner i tid på jobbet då? Eller så får jag helt enkelt bita ihop.. Jag kan tala om att det är ingen dans på rosor att jobba 5 skift och vara gravid, men det är det ingen som jag känner som vet hur det känns så ingen kan förstå?

Jag älskar dig mini men du gör mig helt slutkörd..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    du verkar vara sån fin mamma, livet är inte en dans på rosor i bland, men det betyder inte att du inte ska lyssna på kroppen, det är ett sätt för kroppen att säga ifrån, i börjar av graviditen är dom flesta trötta, jag var så trött i varje liten cell i början av graviditet, så ta det lungt och var rädd om dig ❤️ Det är jätte viktigt att du får återhämta dig, jobbar oxå skift, så vet hur det är! Kram ❤️

stats