Sandra Uhrdin

Bröstpump?

Har ni någon erfarenhet av bröstpump? Ni får gärna tipsa om en som inte springer iväg allt för mycket i priset. Är manuell eller eldriven bäst? ? har en nu och den pumpar man med vacuum och jag tycker den gör vääääldigt ont, iaf nu när de är så spända ? vill pumpa ur för att lära honom att man kan ta flaska och jag har testat två grr och de gick super. Och dels för att jag har ett köttsår på vänster tutte, ni som vart med om såriga bröst ni vet hur ont de kan göra, nästan värre än förlossning ? men mat ska han få och jag vill amma så ska försöka läka den vänstra med att pumpa från den..

Såhär ligger vi mest hela dagarna ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Jag använde amningsnapp när det var som värst och då kunde bröstet få läka bättre. Så fort det blev bättre tog jag bort nappen och det funkade jättebra?☺

  2. ##Josefineenell

    Jag använde mig av beemoos elektriska, den enkla, sedan köpte jag den manuella och fick ut så mycket mer med den! tror den elektriska kostar 500 och den manuella 200 på jollyroom just nu. Jag har båda två kvar så är du intresserad så hör av dig till mig på typ Instagram, heter josefineenell där. Säljer dom isf för bra pris ? kram

  3. Mammanmilla

    Med min minsta nu har jag haft medelas handpump. Lånade även en elektrisk på sjukhuset då jag donerade bröstmjölk. Med min stora hade jag philips Handpump. Den elektriska var ju klart kanon. Men utav de andra 2 tycker jag philips var klart bäst. Medelas gjorde mest bara ont.

  4. Beautybymea

    Jag använde meddelas elektriska. (Kunde dock aldrig helamma tyvärr) Ett tips är att smörja med purelan om du inte redan gör det, det gjorde jag innan varje pumpning och det tror jag hjälpte mig fick aldrig nåt sår blev lite röd och öm vid nåt tillfälle bara! ?

  5. Bella

    Beemoo bröstpump elektriska finns billiga på Tradera sen bara maskindiska den. Tråkigt att behöva lägga så mycket pengar på nåt man använder så kort tid. Den är superbra! Skyddsnapp över bröstvårtan & lufta & bepanthen är suverän!

  6. Ellie

    Jag har använt medelas elektriska bröstpump och va supernöjd! Olika priser beroende på vart du köper den men från 1200kr upp till 1700kr ligger den på.

  7. FrökenT

    Använd annars amningsnapp ifall det gör ont att amma. Jag har använt mig av Medelas elektriska bröstpump swing, har fungerat bra men kolla upp vilken storlek på tratten du ska ha, finns guide på medela.se, för jag lärde mig på slutet att jag har haft för liten och då hade jag redan börjat trappa ner med Pumpning och gått över mer och mer till enbart ersättning. Lycka till!

stats