Sandra Uhrdin

Crossfit, min mage är väldigt delad..

Dagens crossfitpass gick bra, milo skötte sig och även jag ? då kände jag att jag borde lägga på mer vikt men vill inte få sån träningsvärk så jag mjukstartar. Vår instruktör är gravid så jag vet inte om det blir något nästa år tyvärr. Ska nog köpa gymkort nära oss och börja på klasserna där. Om man ändå kunde få de i julklapp av tomten.

Som jag visste så har inte min mage gått ihop än, magmusklerna alltså. Där det är som mest är det 4cm. Och som vi tror kommer det inte gå ihop mycket mer än så. Det gick aldrig ihop med Leon men de va kanske bara 2 de va inte så mycket som det är nu. ?

Måste jobba med magen ändå, som det ser ut nu så kommer jag inte upp ur soffan med endast magmuskler.. tänk va som händer med kroppen med en graviditet men låt er inte skrämmas för det. Det är ju så värt det. Och vill man så finns det hjälp att få.

Finaste milo ???

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. HanaAntonie

    Det är verkligen värt det när man får underbara barn! Jag hade diastas pga övervikt och fick opereras för att det inte ville gå tillbaka alls.. Om träning visar resultat så fortsätt kämpa bara!

  2. deniseeelarsson

    Du fixar magen ☺️ Tips är Lofsans nya bok ”lofsans underverk” eller hennes mamma träningsbok. Mycket fokus på hur man får kontroll över magen igen och får den att gå tillbaka. Fina träningskläder förresten ?

  3. Nina

    Lider med dig. Dottern är nu 14 månader och magen är fortfarande på 4 cm. Jag har gett upp & känner mig totalt hopplös och värdelös. Första barnet och detta jag var absolut mest rädd för om jag ska vara ärlig. Hoppas ditt läker bättre ? Och hur kan man få hjälp? Vad jag fattat det som så rycker många bara på axlarna åt det ?

stats