Sandra Uhrdin

En morgon fylld med tårar..

Godmorgon! Jag vaknade av mardrömmar och att Leon ropade på mig så det var bara att kliva upp. Regnet öste ner och vi åt frukost i lugn och ro. En morgonrutiner jag har är att läsa Aftonbladet och där läste jag om nästa avsnitt av Sofis änglar och jag började kolla på föregående avsnitt där en pappa låste in sina barn i ett hus och tände på. 2 barn av 3 dog. Jag hoppas verkligen att den mannen brinner i helvettet fyfan det finns inga ord för ondskan jag önskar honom.
Leon blev irriterad när han fick så många pussar precis, aldrig någonsin kommer jag förstå hur man kan vara så ond och skada sina barn. Som jag älskar honom. Brukar ni se Sofias änglar? Det går ikväll kl 20 på kanal 5 med ännu en hemsk historia.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandraaugustiinson

    Det är så jävla sjukt hur man kan göra så emot sina barn.. Och att inte ens ångra det efteråt. Livstids fängelse tycker jag är alltför lindrigt då han kan komma ut efter ett par år.. Sätt honom i ett fängelse med vanliga fångar och låt dem slå ihjäl han istället.. Eller sätt han i ett amerikanskt fängelse!, Våra fängelser är ju rena semestern.

stats