Sandra Uhrdin

En rolig lista…. Som Leon toppar med smärta!

Det pinsammaste jag gjort, är nog när jag var på en fest med jobbet och jag blir upplurad på scen för 400 pers och är med i en musiktävling när man ska sjunga.. trodde jag skulle försvinna under jorden. Hade druckit några glas det var nog därför jag gick upp annars hade jag aldrig gjort de ? ni som känner mig vet att jag inte gillar att så i rampljuset haha.

Det dummaste jag gjort, är nog att åka bil med en alkoholpåverkad förare. Man var ung och dum och det gör jag aldrig om. Har sån respekt för bilar och trafiken.

Det roligaste jag gjort, jag har många roliga minnen men något jag tycker är roligt är vattenskoter.. att åka fort i vågor är riktigt roligt. Och poledance på min systers möhippa var roligt med myckeeet skratt!

Det smärtsammaste jag gjort, det är väl utan tvekan när Leon föddes ? har aldrig brutit något peppar peppar. Det som kommer nummer två är nog rakpermanentning och hårborttagning med laser. Det kändes som att man fick kokande hett vatten på sig, som att huden brann.

Det konstigaste jag gjort, de måste nog vara strypleken som jag gjorde med min syster och hennes vänner när vi var små. Gjorde ni det? Riktigt konstig och farlig lek!

Det finaste jag gjort, en gest eller minne..? Har frågat en hel del gånger faktiskt om äldre vill ha hjälp med matkassar. De tycker jag fler bör göra, eller hjälpa till när man ser att någon faktiskt behöver hjälp i olika sammanhang.
Ett fint minne är när jag och Kristoffer tog morgonpromenad i soluppgången i Mexiko. Det var så fint!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats