Sandra Uhrdin

En vit jul! …..läs!

Hos oss blir det självklart en vit jul. Jag hopps ni som har barn också har det, och då menar jag inte snön utan alkohol mässigt.
Julen är verkligen barnens dag och jag är så glad att jag alltid fått den absolut perfekta julafton alltid. Alla är glada, alla äter god mat och aldrig något bråk. Jag har även rensat ut leksaker och kläder och gett till de som kanske inte har allt. Gör det du med ??❤️

Leon åt sin gröt och jag åt tomtegröt till frukost. Ni ser även Leons första julkort på bilden, blir så glad över allt han gör på förskolan ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ElinsPluss

    jag är ju gravid så kommer självklart vara nykter ? i övrigt så dricker jag sällan på julafton, tycker julmust är godast till julmaten. Har inga problem med att andra dricker julöl dock, aldrig upplevt att nån blir berusad på julen (eller aldrig annars heller). Så krav på nykter jul för alla skulle jag aldrig ställa, det är ju lika mycket barnens högtid vare sig nån tar en öl eller icke ?

  2. eschutz

    En vit jul borde vara en ren självklarhet när man firar med barn ! De ska inte ens vara något man funderar över.. Jag kan acceptera att någon kan ta en snaps till maten alltså EN eller att glöggen som serveras kan innehålla alkohol men då tar man bara EN liten glöggmugg. Absolut inga drinkar & sprit i mängder ! Kan man inte fira jul utan massa alkohol i blodet så har man lite annat att fundera över.. Julen är BARNENS högtid & inget annat!!

stats