Sandra Uhrdin

Godmorgon vecka 26 ??

Godmorgon vecka 26! Den fysiska hälsan är inte på topp, har lyckats blivit förkyld på årets varmaste dag? Är det ens möjligt?

Men idag är det mors dag och vi ska fokusera på allt fint ? jag och Leon har ätit frukost i lugn och ro, eller läs jag. Han matvägrar just nu och vill bara ha välling och vindruvor.. men vi har kramats och pussats i någon timme i sängen?
Tänk att jag snart är mamma till två killar, helt otroligt! Det kunde man inte tro för några år sedan när man stog på nattklubb helgens alla dagar till stängning.

? Magen växer och suget för mat blir bara värre och värre. Väntar på de svenska jordgubbarna ska komma så man kan frossa i dem. Jag hade lågt järnvärde så barnmorskan tipsade om jordgubbar..

? Har börjat fundera på barnvagn men vi har inte bestämt oss än..

? Jag velar mellan två namn och jag ska bara övertala Kristoffer om att det faktiskt är jag som bestämmer då han bestämde Leon!

? Det känns som att huden ska pricka på magen snart och de är många veckor kvar, känner mig redan klar med graviditeten..

? Vågen säger nu 69.4… ? men då har jag precis druckit 1 liter the bokstavligen för min onda hals och ätit dunderfrulle så jag skulle vilja dra av lite.. glömde väga mig när ja vaknade. Kan kolla imorogn innan frukost. Annars har jag gått upp 1,5 kilo på en vecka ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej, kan inte hjälpa att få en konstig känsla i kroppen när du skriver så om din vikt. Kilon och centimeter. Du är så himla fin, precis dom alla gravida och icke gravida kvinnor. Under min graviditet blev det sån jäkla kroppshets. Även efter. . Fitness graviditeter, föda barn och ha som mål att det inte ens ska synas osv. Hur ser du på kroppsideal som gravid? Och vad tycker du att du har som ansvar när du har många följare på blogg/instagram. Genuin fråga. Hoppas du inte tar illa vid dig ?

stats