Sandra Uhrdin

Gravid..

Vill ni veta hur och vart vi fick reda på att vi väntade Leon? Den 18 juli 2014 hade jag fortfarande inte fått min mens och var 3-4 dagar försenad. Jag hade slutat ta mina p-piller i Mars så trodde såklart att jag var gravid. Det var en fredag och det första jag gjorde när jag vaknade var att kissa på en sticka. Jag blev väldigt förvirrad för att efter 10-15 minuter så visade den fortfarande ingenting, helt tom skärm som att den va trasig… Jag blev såklart irriterad att det inte visade något, plus att stickorna är så dyra så de kändes onödigt att jag hade gjort av med en sticka och jag tappade hoppet.

Jag försökte glömma det men kunde inte riktigt släppa det, och på söndagen köpte jag en ny sticka, en billigare variant än de digitala som kostar skjortan. Efter att jag kissade på den så kändes det hopplöst. Den visade inte heller något plus utan var negativ. Men jag kände mig lite annorlunda när jag tänkte efter och jag hade fått en del finnar som jag inte brukar ha. Dessutom brukade alltid min mens vara punktlig även fast jag hade slutat med piller. Jag ville så gärna ge Kristoffer en sticka med ett plus på. Vi längtade så mycket.

Jag började packa och fick annat att tänka på eftersom att vi skulle resa till Frankrike, närmare sagt Cannes. Vi åkte på måndags morgonen och var framme vid lunch. Vi gick en sväng på stan för sen lunch men vi alla var ganska trötta. Jag och syrran gick lite i affärer och jag köpte ett test för att jag ville konstatera en gång för alla att jag inte var gravid, det ville jag bara göra för att jag tänkte dricka en och en annan drink på semestern så jag ville veta att jag var helt ren och kunna ta en drink med samvete. Jag visade sambon att jag köpt ytterligare en sticka och han tyckte att det inte skadade att testa den också på säkra sidan.

Det kändes som att timglaset på skärmen blinkade i en evighet och mitt hjärta har nog aldrig slagit så snabbt som när jag såg den där texten på skärmen. Var jag verkligen gravid? men jag var ju inte det nyss? jag sprang ut från toan helt yrvaken gråtandes tidigt på morgonen och han sov fortfarande. Kristoffer flög upp när han hörde mig och undrade vad som hade hänt. Så visade jag han stickan och vi slutade aldrig kramas 🙂 Vi låg i sängen och skrattade och var helt skakiga båda två. Senare på dagen berättade vi för min syster och hennes kille och hon var också gravid vilket jag redan visste men det visste inte kristoffer så på kvällen firade vi två graviditeter och det var fyrverkerier över hela Cannes. Den dagen kommer jag sent glömma!

Hur många stickor gjorde du av med när du fick reda på att du var gravid? Är det bara jag som är galen och inte gav upp sticka efter sticka?

Det måste ju vara en väldigt bra affärside och utvecka graviditetstester och sälja för det finns väl inget som säljer så bra som de? Det finns nog många desperata kvinnor som längtar efter ett plus kan jag tänka mig 🙂 Man får aldrig ge upp!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. blivandebrud

    Haha ja där känner man igen sig ? tog väl minst 2 med båda mina grabbar. Man kände ju det på sig att de va något annorlunda med kroppen men så visar kanske testet negativt först och då känner man besvikelsen men sen nytt test och nytt besked wiie! ?

  2. VanjaEk

    Jag fick ett negativt på mensdagen och två dagar senare fick jag ett väldigt svagt positivt, så svagt att vi trodde att även det var negativt först ?

  3. Mammapuls

    Failade också med att ta clearblue ? Blev så irriterad. Hade tänkt ge det till min kille men fick bli en vanlig sticka istället. Han fattade inte ens vad det var först ? Jättekul att läsa om hur det var för er ?

stats