Sandra Uhrdin

Kan det inte räcka nu?!

Idag har jag och milo varit på långpromenad och de va svinkallt. Hakan domnade bort ?
Milo har trång tårkanal på ena ögat och har haft det sen han föddes så det är kladdigt varje dag dygnet runt. Och det konstiga är att Leon också hade så men han hade på båda ögonen och de försvann över en natt vid ca 4 månaders ålder som milo är nu så jag bara väntar på att det ska försvinna.

Har nån av er varit med om det? Ingen annan som jag känner har varit med om det och jag har haft på båda barnen. Undrar om de är nåt ärftligt från mig ?

Så här ser det ut när han vaknar på morgonen. Så får man badda bort det med vatten så kommer det tillbaka nån timme senare…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. SandraMarie

    Hej och vad kul att höra ? jag brukar spruta direkt på ögat och torka bort kladdet men ändå har det inte hjälpt men tack snälla för tipset alla tips är bra ☺️?

  2. Rina

    Hej jag har precis börjat följa dig på bloggen, såg så fina bilder på dig när du ammade din sån på insta just därför blev jag så nyfiken att kolla in här. Otrolig fin blogg med fina bilder. Min dotter hadde också kladd på ögat när hon var två månader och (kanske låter konstigt) men jag fick en tips att lägga bröstmjölk på en servet och torka ögat med serveten varje gång ögat blir kaddig och det hjälpte verkligen hur snabbt som hels. Tydligen ska bröstmjölk vara bra för exakt alla infektioner.

  3. dinarosdahl

    Hej! Min dotter har också varit kladdig i ögat dygnet runt sen födseln, hon är 3 månader nu. BVC skickade oss till slut till barnmottagningen så en läkare fick kolla på det och ta prov för odling. Visade sig vara bakteri så hon har fått ögondroppar nu ? en del bebisar som bajsar i fostervattnet får inflammation som måste behandlas, men de märker de oftast inte för nästa alla nyfödda har trånga tårkanaler ? hoppas din lilla blir bra snart!

  4. Siham

    hej! Min son hade likadant, vissa mornar var ögat tom igenklibbat, men det gick också över på en natt men vid 2 månader. På bvc sa dom att det bara är så med vissa bebisar men att det kommer gå över själv ? dont worry ?

  5. Emma

    Vår son hade det från födsel till typ 3 månader. De sa hela tiden på BVC att han hade trång tårkanal. Men vi vart inne på sjukhuset med honom pga feber när han vart ca 3 månader och bad dom ta ett prov (tops) angående ögat. Visade sig vara en bakterie så han fick ögonsalva/droppar! Så jag hade nog bett att få det kollar eftersom det varit så länge ?

  6. Melina

    hej! Har du någon erfarenhet av spädbarn som skelar? Min flicka är 3 månader och skelar fortfarande, kommer det hålla i sig eller försvinna?

  7. Desirée

    Hej! Min son som är ca 2 veckor yngre än er söta Milo hade också problem men ögat och tårkanalen. Vi baddade flera ggr per dag med sterila pads med koksaltlösning för ögat och drog från utkanten in mot ögat. Sen masserade jag försiktigt inne i ögonvrån med rena händer. Fick tipset av en barnläkare. Hjälpte för vår lilla Isac. Hoppas det blir bra med lilla Milos ögon ?

stats