Sandra Uhrdin

Kan man skicka iväg dem? ?

Såg dessa bilder från vårt badrum och insåg att så ser det inte riktigt ut just nu, nu med två barn så ska man bli glad om man inte får något i huvudet när man öppnar skåpen ? har ni också kaos hemma? Nästan så man skulle vilja skicka iväg man och barn torsdag till söndag så man kan göra allt man skulle vilja och behöva göra ? tiden och orken räcker inte riktigt till känner jag. Känner mig inte tillräcklig på någon front just nu men det är väl så när man precis blivit tvåbarnsmamma?
När man får pikar om hur skitigt golvet är och man känner den där långa listan tynga ner. Det enda man vill är ha glada barn och rena sängkläder och inte ens det kan man åstadkomma?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Teresia

    Ärligt och viktigt inlägg. Blev tvåbarnsmamma ca två veckor efter dig och har det gärna rent och fräscht hemma. Dock räcker tiden inte alltid till och jag väljer hellre att andas ut en minut. De som kommenterar ditt skitiga golv kan välja att gå igen för skiten går ingenstans, den ligger kvar, men den viktiga tiden med familjen och barnen gör. Kram på dig!

stats