Sandra Uhrdin

Mental breakdown

Jag är så jävla less på att öka i vikt hela tiden. Nu måste det verkligen bli skärpning, jag har nästan gått upp lika mycket som jag gjorde med Leon och jag har 4 månader kvar. Nu blir det kvarg varje dag och grönsaker plus protein.
Det är inte roligt att se hur celluliterna blir fler och fler och den som säger annat ljuger.
Ska dra ner på kolisar så mycket ja bara kan.

Dagens matlåda till lunch.. och till middag blev det chivappcici och sallad. Dock smörgås till frukost i bilen men imorgon blir det kvarg och frysta bär till frukost.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Hej! Fattar precis hur du känner. Men du väger fortfarande lite & är smal trots kulan. Allt kommer försvinna banta inte utan ät bra för barnet. Barnet ska inte behöva få brist på nånting för att du inte vill gå upp i vikt. Jag har gått upp 20kg & har en tid kvar. Smaka på den du! Jag fattar verkligen men vikten kan du ta efteråt. Du är jätte vacker!

  2. Bellawolf

    Man vet knappt vad man ska äta längre. Maten i istoppad med skit och inte så lätt att hinna laga mat från grunden varje dag som är både nyttig och bra. Jag tänker på att variera min kost och träna mkt. Har aldrig dock haft problem med vikten. Men träning är nog de bästa + varierad kost. Finns olika saker i olika mat som vi behöver få i oss för att må bra. Vi behöver fett och kolhydrater (fett håller värmen o skyddar organen, kolhydrater är vår energi källa) tror de va så rätta mig om jag har fel.?? förresten du är jättefin! ??

  3. Emmaslivsstil

    Förstår dig till fullo! Jag har också ökat mer i vikt nu med nummer två i magen, inte kul ? Men tänk på att lillen behöver lite kolisar också för att växa och må bra ? Det gäller bara att välja rätt sorter! Det mesta försvinner ju automatiskt sen när man inte ens har tid att käka de första veckorna ?

  4. Entreprenörsmorsan

    Jag förstår dig, känner precis likadant! Det blir tillslut mentalt jobbigt att ställa sig på vågen trots att man är gravid? Jag tycker iaf att du ser helt fantastisk ut och kan skita i kalorierna?

stats