Sandra Uhrdin

Mina killar…

Störst av allt är kärleken till dessa tre. Så underbara, så kärleksfulla och bäst helt enkelt. Leon har varit dum mot Milo en gång. Men lite avundsjuk ibland som här, vi satte på Milo glasögon då skulle Leon också ha såklart. Men det finns en sak som gör mig gråhårig och det är att milo fortfarande äter på natten. Skulle vilja vänja av det.. känns inte som att jag sovit på 7 månader. Jag har inte sovit en hel natt på 7 eller 8 månader… kan inte minnas hur de känns ens ?

Kom gärna med era bästa tips om hur man drar ner amning på natten
?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. FrökenT

    Min son är 14 månader och jag har inte sovit en hel natt på minst 1,5 år. Han slutade äta på natten 8 mån och dottern när hon var 9 månader. Bara att rida ut stormen skulle jag tro, och det är ju inte förrän efter de är 6 månader som de inte behöver äta på natten.

  2. JosefineMoberg

    Våra barn har inte ammat på natten men jag vet en period då D ville amma under natten. Då gav jag med mig men kände att det inte var hållbart för han ville göra lika nätterna efter och jag blev SÅ trött plus att han ville ha mig som napp för han åt knappt. Vi började ge en rejäl portion med gröt innan han skulle sova plus att jag ammade han. Vaknade han på natten fick han vatten och vi försökte med nappen och tillslut tog han den. Hoppas ni hittar något som funkar för er men tror det har lite med en vana sak att göra också ??

  3. flickanutanstil

    Vi började med välling på kvällen och bara ta upp och krama på natten. Gick förvånansvärt lätt. Faktiskt inget gnäll alls… Så jag har tyvärr inga super knep, kan bara hoppas det går lika bra/smidigt för er ^^

  4. Mona

    Min lilla stora kille är också som din född i september och lika stora (och ganska lika faktiskt ?) och jag har inte heller sovit sen andra trimestern. Ammar minst var/varannan timme på natten ?

stats