Sandra Uhrdin

Mina mål… 7 veckor efter förlossning!

Idag har jag tränat på crosstrainer hos syrran och det blev minst sagt svettigt men jag kände att jag hade hur mycket energi som helst. Känner att jag är redo för träning och jag vill börja ta hand om min kropp.
Jag har blivit motiverad och målinriktad och det känns som att det är på riktigt denna gång!

? Känner mig stark fast ändå inte, dålig kondition och jag rullar än ur sängen då magmusklerna inte riktigt funkar..

? Hormonranden är kvar

? Håret är fortfarande otroligt tjockt ? bara väntar på att allt ska lossna men de blir väl när jag slutat med amning.

? Ingen mens än ?

?Vågen står på 66kg vilket är minus 1kg sen förra veckan!!

Jag och syrran tog våra mått när vi hade plussat på stickan så vi skulle veta våra mål att komma tillbaka till. Jag tänker att rumpmåttet kanske inte kan bli desamma då höfterna kan blivit bredare och man vill ju gärna ha rumpa, och brösten har jag mjölk i så de är skit samma. Men lår och midja och armar vill jag minska underhudsfett på så det ska jag jobba på sakta men säkert ?
Jag hoppas jag inte stressar eller hetsar er med mått och vikt, utan det är något jag tycker är roligt då man kan påverka det själv med sund livsstil och jag vill vara just sund och ta hand om mig själv bättre. För som det sett ut när jag var gravid går inte att fortsätta med, då var det 0 motion och godis/ kakor / fika varje dag. Hoppas ni blir inspirerade bara. Det är du som väljer om du dricker läsk eller vatten till maten. Det är du som väljer om du äter snabbmat eller lax 2 dar i veckan. Det är du som väljer att skrolla på mobilen i soffan istället för 40 minuters promenad ?????

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats