Sandra Uhrdin

Vecka 34 med mini?? 2,2kg…

Redan vecka 34 och jag börjar få lite ångest över hur Leon kommer ta det hela med en lillebror. Han kommer då va drygt 2,5 år.. har ni några tips på hur man förbereder ett syskon?

? går som en pingvin känns det som iaf.. kramper här och där men det hör väl till? Tack och lov försvann de med Leon fort, allt ifrån sendrag till halsbränna och ilningar.

? har inte ställt mig på vågen denna vecka, den har passerat vad den stog på i vecka 40 med Leon. Whatever så länge han ger mig levande tecken så är jag lycklig. Vår lilla kille är efterlängtad men inte förrens om 3-4 veckor får du komma ?

? Leon pussade magen idag och sa lillebror, det gjorde mig glad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra

    Vår äldsta son va iofs 3 år å 3mån när hans lillebror kom till oss men vi berättade för Theo redan i v.4 att ”mamma har en bebis i magen”. Vi sa de flera ggr/dag å när vi på ultraljudet fick reda på att det va en lillebror så börja vi säga det istället ? Theo har alltid varit fascinerad av bebisar å förstod rätt tidigt att det låg en lillebror i min mage❤

  2. schelinjohanna

    Det tips vi har fått mest är att köpa med en present till BB och ge storebror när han kommer första gången och hälsar på bebis! För att det inte ska vara så mycket kring bebisen bara, samma sak med familj och släkt när dom kommer. Så lätt att all fokus hamnar på den lilla i början ?

stats