Sandra Uhrdin

Vecka 39 är här!

Vecka 39! Wow trodde aldrig att jag skulle komma till denna vecka… tiden går sakta men ändå fort! Nu är han klar så kom nu? ?

? Matsug efter allt fortsätter och de syns.. vitt bröd och pasta ät ju sååå gott, som vanligt. Vattenmelon har jag fått cravings på senaste tiden, har köpt hem två stora denna vecka och de är redan slut ?

? Har fortfarande ingen vagn till Lillebror, vi väljer mellan två olika ?

? Fick frågan om jag skulle ha någon smärtlindring vid förlossningen och självklart ? jag ska be om Eda så fort vi kommer in och får bekräftat att vi för stanna kvar.

? Är inte så orolig för förlossningen, tänker att de kan inte gå värre än förra förlossningen.. visserligen kan den det men hoppas inte, tänker att de kommer gå bättre.

? Det jag är mest rädd för är efter förlossning, jag hade ont varje minut i 3 veckor efter förlossningen och det var värre än förlossningen tycker jag eftersom de va så dygnet runt. Kunde inte sitta upp och äta på de veckorna ?

? Väger nu 78.3kg och har gått upp 900g på en vecka..

Visst ser man en liten midja ???

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresetillander

    Åh håller med dig faktiskt!! Tiden efter förlossningen är så jobbig ? Jag kunde inte heller gå eller äta på två veckor efter min första förlossning. Men andra gången gick det mycket bättre att återhämta sig faktiskt! Som att kroppen visste!! Bara eftervärkarna som var jobbiga den här gången!!

  2. Bella

    Tack för dina svar! Jag är sjukt nervös inför. Förlossningen är 13v efter dig. Du är jätte vacker. Vart köper du dina behåar! Såå fina!

stats